91Spices Rotterdam

Ben je op zoek naar een Indiaas restaurant in Rotterdam? 91Spices zit middenin het centrum en is geïnspireerd op de keuken van het mooiste land ter wereld: India. De Indiase keuken is divers, kleurrijk en natuurlijk vol van kruiden en smaken. Daarbij kijken we naar het land als één geheel. Van het noorden tot het zuiden.

Ben je op zoek naar een Indiaas restaurant in Rotterdam? 91Spices zit middenin het centrum en is geïnspireerd op de keuken van het mooiste land ter wereld: India. De Indiase keuken is divers, kleurrijk en natuurlijk vol van kruiden en smaken. Daarbij kijken we naar het land als één geheel. Van het noorden tot het zuiden. Zo heb je in ons Indiase restaurant de kans om in een kleurrijke omgeving alle traditionele Indiase gerechten te proeven.

Perfecte locatie voor iedere gelegenheid

Het concept van 91Spices is geschikt voor elke gelegenheid. Een diner voor twee, met een klein groepje vrienden, juist met collega’s of gezellig met familie? Kies een comfortabele plek uit in het restaurant van waar je uitkijkt op de open keuken en kunt zien waar het allemaal gebeurt. Heb je grotere plannen en wil je ons met een groep komen bezoeken? Dan kun je genieten van onze loungebanken. Die zijn geplaatst op de verschillende vloerhoogtes, waardoor je echt een eigen plekje krijgt. Wat de gelegenheid ook is, we zullen je verrassen met onze uitgebreide menukaart, vurige cocktails en geweldige bediening.

Indiase keuken: Pittig of niet?

Kruiden en specerijen worden veel gebruikt in de Indiase keuken. Dit vind je dan ook zeker terug in onze gerechten. Dit betekent dat sommige gerechten erg pittig zijn. Wanneer je dat lekker vindt ben je bij ons Indiaas restaurant in Rotterdam dus zeker aan het juiste adres. Mocht je nu juist niet van pittig eten houden, dan hebben we ook voldoende gerechten waarbij de pittigheid reuze meevalt. We geven dit altijd duidelijk aan op de kaart zodat je een goede keuze kunt maken tussen de vele verschillende gerechten en smaken op de kaart!

Indiaas etentje reserveren

Je kunt bij ons terecht voor een heerlijke lunch of smakelijk diner. Daarnaast hebben we ook een ruime bar waar je plaats kunt nemen om gezellig een drankje te drinken. Ons Indiase restaurant in Rotterdam is gemakkelijk te bereiken. We zitten namelijk op het Gelderseplein, dichtbij Station Blaak in het hartje van Rotterdam. We laten je graag van de Indiase gastvrijheid proeven. Zo krijg je het gevoel dat je in het land zelf bent. Je kunt zowel telefonisch als per mail reserveren voor een tafel, die we dan netjes voor je vrijhouden. We zien je graag verschijnen, dus neem contact op voor een reservering of kom spontaan langs!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gelderseplein 46
Rotterdam 3011 WZ ZH NL
Get directions
Openingstijden Maandag - Donderdag: 17:00 - 23:00 Vrijdag - Zaterdag: 12:00 - 0:00 Zondag: 12:00 - 23:00

Meer musea en monumenten boeken!

Volg ons