Bougainville Amsterdam

De meeste restaurants en cafés zullen de komende tijd hun deuren gesloten moeten houden. Dit geldt echter niet voor restaurants die deel uitmaken van een hotel.

BLIJF SLAPEN!

De meeste restaurants en cafés zullen de komende tijd hun deuren gesloten moeten houden. Dit geldt echter niet voor restaurants die deel uitmaken van een hotel. U kunt komen dineren bij restaurant Bougainville in combinatie met een overnachting tegen gereduceerd tarief in Hotel TwentySeven! Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de veiligheid van onze gasten en personeel. Om dit te kunnen garanderen hebben wij een aantal maatregelen getroffen om u binnen de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM te kunnen laten genieten van een diner en overnachting bij ons op de Dam.

Benieuwd naar de unieke mogelijkheden? Klik verder voor de actuele beschikbaarheid of bel met onze reserveringsafdeling via 020 218 2180 of te mail naar reservations@hoteltwentyseven.com.

BOEK UW DINER EN SUITE

HOTEL TWENTYSEVEN

Restaurant Bougainville bevindt zich in het prachtige Hotel TwentySeven. Hotel TwentySeven is een exceptioneel en sensationeel suite boutique hotel, gelegen in het bruisende centrum van Amsterdam. Pal aan de Dam, met een prachtig uitzicht op zowel het historische monument, het Paleis op de Dam en het vernieuwde Rokin. Eric Toren, visionair op het gebied van hotellerie en tweemaal verkozen tot Europese Hotelier van het Jaar, heeft zich altijd een buitengewoon droomhotel voorgesteld, waar gasten een unieke, onvergetelijke ervaring wacht.

THE BOUGAINVILLE EXPERIENCE

Restaurant Bougainville is een bestemming op zich, met de mooiste, unieke en zintuiglijke gastronomische experience mogelijk – en deze experience begint met persoonlijke aandacht, een elegante setting en een oogverblindend, panoramisch uitzicht op het centrum van Amsterdam. Restaurant Bougainville is toegankelijk voor zowel hotelgasten als gasten van buitenaf.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dam 27
Amsterdam 1012 JS NH NL
Get directions
Openingstijden:maandag t/m zondag 18.30 - 22:00 uur

Meer musea en monumenten boeken!

Volg ons