Cafe Sonneveld

Welkom op de webpagina van Eetcafe Sonneveld, gelegen in het hartje van de Jordaan, met zijn vele cafeetjes en restaurant één van de gezelligste buurten van Amsterdam. Cafe Sonneveld bevindt zich op een toplocatie aan de Egelantiersgracht met een prachtig uitzicht op de Westerkerk.

Welkom op de webpagina van Eetcafe Sonneveld, gelegen in het hartje van de Jordaan, met zijn vele cafeetjes en restaurant één van de gezelligste buurten van Amsterdam. Cafe Sonneveld bevindt zich op een toplocatie aan de Egelantiersgracht met een prachtig uitzicht op de Westerkerk. Café Sonneveld heeft precies waar de Jordaanse cafés bekend om staan: een warm Amsterdams welkom, bruin interieur en heel veel gezelligheid.

Genieten!

Je kan bij ons uiteraard genieten van een pikketanussie, een flinke kopstoot of gewoon een lekkere gele rakker, maar je kunt er ook heerlijk eten; het menu varieert van goedbelegde broodjes tot clubsandwiches, burgers en echte rundvleeskroketten, en van een mooi mals biefstukje tot een echte Hollandse stamppot – het hele jaar door! Met toewijding en plezier bereiden wij iedere dag het eten vers voor u. Voor zowel lunch als diner ben je bij Café Sonneveld dus aan het juiste adres.

Groepen

Hoewel je dat misschien niet meteen merkt wanneer je bij Café Sonneveld binnenkomt, loopt het café om het hoekje nog een stukje door; aan deze zijde kan je gezellig met een klein gezelschap aan een tafeltje dineren, maar ook grotere groepen kunnen deze locatie gebruiken. Café Sonneveld kan groepen tot max. 85 personen ontvangen, waarvoor een mooi groepsmenu samengesteld kan worden.

Het Pand

Het pand waarin Eetcafe Sonneveld gevestigd is, is van stichting Blijvend Applaus, die is opgericht door Wim Sonneveld. Als eerbetoon aan Wim Sonneveld is hij overal terug te vinden in de inrichting van het pand. Wim Sonneveld was de meest veelzijdige en tijdloze cabaratier die Nederland heeft gekend. Het logo wat hij gebruikte op zijn briefpapier is terug te vinden boven de ingang van het pand.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Egelantiersgracht 72
Amsterdam 1015 RM NH NL
Get directions
OpeningstijdenDagelijks van 11.00 tot 23.00 uur. Wist je dat het eetcafé 365 dagen per jaar geopend is? Dus ook tijdens alle feestdagen; die worden in Café Sonneveld juist extra feestelijk gevierd.

Meer musea en monumenten boeken!

Volg ons