Château Neercanne

Restaurant Château Neercanne heeft een rijke culturele en culinaire traditie. Het keukenteam onder leiding van chef de cuisine Gilbert von Berg gebruikt voor hun gerechten de Franse keuken als basis, verrijkt met verrassende bereidingstechnieken uit de gehele wereld.

Restaurant Château Neercanne heeft een rijke culturele en culinaire traditie. Het keukenteam onder leiding van chef de cuisine Gilbert von Berg gebruikt voor hun gerechten de Franse keuken als basis, verrijkt met verrassende bereidingstechnieken uit de gehele wereld. Op het bord vindt u een mooie combinatie van lokale en internationale ingrediënten. Voor een vegetarisch of veganistisch menu maakt de chef rijkelijk gebruik van ingrediënten uit eigen tuin en het naastgelegen Cannerbos. Maître d’hotel Dennis Lemmens en zijn team hebben een persoonlijke en authentieke servicestijl. Zij adviseren u graag bij uw keuze van een bijpassende wijn of een alcoholvrije, huisgemaakte cocktail. Bij mooi weer kunt u buiten op het terras lunchen en dineren met een adembenemend uitzicht over de UNESCO-baroktuinen en het Jekerdal.

Geniet, alvorens aan tafel te gaan in Restaurant Château Neercanne, van een aperitief in de unieke wijnkelders van Château Neercanne. De wijnkelders zijn gelegen in de historische mergelgrotten.

culinair terrassenkasteel

In Maastricht, op de grens met België, ligt het enige terrassenkasteel van Nederland: Château Neercanne. Het hoogste niveau van de historische baroktuinen doet in de zomer dienst als terras. In de voormalige stallen is het huiselijke l’Auberge de Neercanne gevestigd. Dit restaurant heeft een door Michelin toegekende Bib Gourmand. In het kasteel zelf huist het gerenommeerde Restaurant Château Neercanne. De mergelgrotten nodigen uit tot een aperitief en vormen een buitengewoon decor voor vergaderingen, feesten en wijnproeverijen. Château Neercanne is lid van Relais & Châteaux.

Dineren bij Restaurant Château Neercanne en overnachten in Maastricht kan in combinatie met het Kruisherenhotel Maastricht. Een bijzonder vijfsterrendesignhotel van Oostwegel Collection in het voormalige Kruisherenklooster op vijf minuten lopen van het Vrijthof.

Bekijk het arrangement

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Von Dopfflaan 10
Maastricht 6213 NG LB NL
Get directions
Openingstijden:Restaurant Château Neercanne is van woensdag tot en met zaterdag geopend. Lunch 11.30 – 13.30 uur Diner 17.00 – 22.00 uurOp zondag geopend vanaf 12.00 uur, laatste bestelling om 19.00 uur.

Meer musea en monumenten boeken!

Volg ons