De Silveren Spiegel

AMSTERDAM'S FINEST RESTAURANT A dining experience you will remember Stijl, traditie en gastvrijheid. Dat zijn de ingrediënten van het schitterende kwaliteit restaurant de Silveren Spiegel in Amsterdam.

AMSTERDAM’S FINEST RESTAURANT

A dining experience you will remember

Stijl, traditie en gastvrijheid. Dat zijn de ingrediënten van het schitterende kwaliteit restaurant de Silveren Spiegel in Amsterdam. Dit zeventiende eeuws restaurant van eigenaar echtpaar Francisca en Jim van der Hoff staat alom bekend om zijn fijne Hollandse keuken onder leiding van Yves van der Hoff

Uw maaltijd wordt geserveerd in de intieme sfeer van elk van de vier intieme en karakteristieke kamers. Dit is gegarandeerd een unieke eetervaring.

Restaurant de Silveren Spiegel can call itself Dutch Cuisine-restaurant

Restaurant de Silveren Spiegel is onlangs een samenwerkingsverband aangegaan met Dutch Cuisine; een organisatie die de Nederlandse keuken en eetcultuur promoot. Dutch Cuisine ziet Nederlandse restaurants en chef-koks als belangrijke ambassadeurs om deze visie uit te dragen. Zij zijn immers degenen die de consument – hernieuwd – kennis kunnen laten maken met die duurzame, gezonde en smaakvolle keuken. En die bovendien de receptuur kunnen verspreiden en de verhalen achter de gerechten kunnen vertellen.

De visie van Ducht Cuisine is een visie die helemaal past bij de Silveren Spiegel. Vol overtuiging heeft dit restaurant de principes van Dutch Cuisine onderschreven. Want koken op duurzame en bewuste wijze, met zoveel mogelijk gebruik van lokale seizoen producten, en volgens het ‘no waste’ beginsel, is iets wat [naam restaurant] graag nastreeft.

Restaurant de Silveren Spiegel heeft heerlijke Dutch Cuisine gerechten op de kaart staan, waarbij weer eens goed duidelijk wordt waarom we met z’n allen best trots mogen zijn op die unieke Nederlandse eetcultuur!”

Bent u benieuwd hoe zo’n echt Dutch Cuisine gerecht smaakt, waar de ingrediënten vandaan komen en wat het verhaal achter dit gerecht is?

Kom dit dan gauw eens ervaren en proeven!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Kattengat 4-6
Amsterdam 1012 SZ NH NL
Get directions
Openingstijden:Maandag-Gesloten Di t/m Zo,12:00–21:00

Meer musea en monumenten boeken!

Volg ons