DeLaMar Theater Amsterdam

DeLaMar Theater is hét theater in hartje Amsterdam. Of je nou houdt van musicals, cabaret of muziek. Bij DeLaMar Theater ben je van harte welkom.

DeLaMar Theater Amsterdam is hét theater in hartje Amsterdam. Of je nou houdt van musicals, cabaret of muziek. Bij DeLaMar Theater ben je van harte welkom.

We houden van onze geschiedenis die terug gaat naar Wim Kan en Wim Sonneveld. We houden van ons gebouw, met zijn rode stoelen en goud omlijnde toneel. We houden van onze medewerkers, onze acteurs en uiteraard onze gasten. Maar we houden ook van DeLaMar Theater Amsterdam in ons alledaagse leven. Van zingende fietsers en dansende stelletjes. Van grachten vol boten en koningen als piloten.  We geloven dat het leven nét dat beetje mooier wordt, dankzij theater. Daarom belichten wij het theater om ons heen. Of de straat je podium is of toch zaal één.

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijk diner of lunch in het sfeervolle Grand Café. De vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een high-tea of een gezellige naborrel.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Marnixstraat 402
Amstardam 1017 PL NH NL
Get directions

Meer musea en monumenten boeken!

Volg ons