Hartig Rotterdam

Hartig biedt gerechten uit de internationale keuken aan die bedoeld zijn om van te genieten met (zaken) relaties, vrienden of familie. De keuken is bij ons dagelijks geopend voor diner én verleend zich bij uitstek voor formele borrels in een huiselijke sfeer.

Hartig Rotterdam biedt gerechten uit de internationale keuken aan die bedoeld zijn om van te genieten met (zaken) relaties, vrienden of familie. De keuken is bij ons dagelijks geopend voor diner én verleend zich bij uitstek voor formele borrels in een huiselijke sfeer.

Hartig is meer dan alleen maar lekker eten. Je wordt er met open armen ontvangen door een familie die onwijs veel passie heeft voor horeca. Het interieur is warm en gezellig én ze zijn nog hartstikke duurzaam ook, dus je kunt met een gerust hart een vorkje meeprikken.

In de Gastrobar is het genieten van (meerdere) gerechten, in een informele en comfortabele sfeer. Je eet er wereldgerechten met invloeden uit Italië, Frankrijk, Griekenland, Azië, Marokko en het Caribisch gebied. “Vooral die mix is leuk”, vertellen eigenaren Bernadette, Romany, Stephan en Huib. “Kip die vierentwintig uur in bier is gemarineerd en dan toch weer paksoi erbij. Verschillende keukens combineren doen we graag.”

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hartmansstraat 20A
Rotterdam 3012 VA ZH NL
Get directions
OPENINGSTIJDENZondag Gesloten Maandag Gesloten Dinsdag 16:00 – 23:30 Woensdag 16:00 – 23:30 Donderdag 16:00 – 23:30 Vrijdag 16:00 – 23:30 Zaterdag 16:00 – 23:30

Meer musea en monumenten boeken!

Volg ons