Jefs Gastrobar

Jefs Gastrobar ligt in de Rechtstraat, in mijn ogen de mooiste straat van Nederland en op deze mooie zomeravond de eetstraat in Nederland die echt kwaliteit uitstraalt. Het restaurant is plezierig en eigentijds ingericht.

Jefs Gastrobar ligt in de Rechtstraat, in mijn ogen de mooiste straat van Nederland en op deze mooie zomeravond de eetstraat in Nederland die echt kwaliteit uitstraalt. Het restaurant is plezierig en eigentijds ingericht. We worden bediend door een gastvrouw die weet waar ze over praat en dat op een heel plezierige manier doet. De kaart is klein maar fijn. De gerechten die we kiezen zijn stuk voor stuk top. De wijnkaart is uitstekend en biedt veel moois tegen een goede prijs. De adviezen zijn ook prima.
Kortom een heerlijk avondje genieten is hier gegarandeerd!

Een warm welkom, de muziek, de donkere ambiance met stoere portretten en velvet stoelen namen ons mee in de mood van luxe en persoonlijke aandacht. Als entree een glas bubbles en daarna elke gang een cadeautje op ons bord. We vertrokken met een glimlach en bedanken al het personeel van Jef voor de heerlijke avond.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rechtstraat 42
Maastricht 6221 EK LB NL
Get directions
Openingstijden: Maandag: 17.00 - 23.00 uur Dinsdag: gesloten Woensdag: 17.00 - 23.00 uur Donderdag: 17.00 - 23.00 uur Vrijdag: 17.00 - 23.00 uur Zaterdag: 12.00 - 23.00 uur Zondag: 12.00 - 23.00 uur

Meer musea en monumenten boeken!

Volg ons