Kasteel Doornenburg

Kasteel Doornenburg is een echt familiekasteel waar je een heerlijke dag met de familie en kinderen kan verblijven

Kasteel Doornenburg

 

Kasteel Doornenburg is een echt familiekasteel waar men heerlijk een dagje met de familie en kinderen kan vertoeven. Bij openingstijden kunt u zien wanneer het kasteel open is. Het museum in het kasteel is uitsluitend via rondleidingen te bezoeken. Wilt u het kasteel beter leren kennen dan zijn onze rondleidingen beslist de moeite waard, ook voor kinderen.

In de directe omgeving zijn er volop activiteiten zoals een speeltuin en prachtige wandel- en fietsroutes. Uiteraard kunt u na afloop in onze herberg uitgebreid nagenieten onder het genot van een hapje en een drankje.

Afgezien van educatieve- en recreatieve doeleinden, kunt u op het kasteel een grote verscheidenheid aan bijeenkomsten boeken, zowel privé als zakelijk.  Of dit nu een huwelijksvoltrekking of een productpresentatie betreft, wij hebben voor elke gelegenheid een passende oplossing en nemen u indien gewenst zoveel mogelijk ‘organisatiestress’ uit handen.

Een bezoek aan het museum in de hoofdburcht van ons kasteel is een bijzondere belevenis. De hoofdburcht is niet vrij toegankelijk voor het publiek maar u kunt u wel laten rondleiden door één van onze enthousiaste gidsen in middeleeuwse kledij. Onze gidsen vertellen u over de rijke geschiedenis van de burcht. Een rondleiding in het kasteel duurt ongeveer 5-6 kwartier. Het is niet mogelijk om  – gedurende de rondleiding – het kasteel te verlaten.

Wij wijzen u erop dat in de hoofdburcht geen honden zijn toegestaan met uitzondering van blindengeleidehonden en officiële hulphonden.

De hoofdburcht is door het grote aantal trappen niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

bron – kasteeldoornenburg.nl / wikipedia.org

 

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Kerkstraat 27
Doornenburg 6686 BS Gld NL
Get directions
dins t/m zon van 10:30 tot 18:00

Meer musea en monumenten boeken!

Volg ons