Kimmade Utrecht

Traditioneel Vietnamees eten staat bekend om zijn verse ingrediënten, en het minimale gebruik van olie, met de balans tussen zoet, zuur en zout, worden alle ingrediënten zorgvuldig geselecteerd.

Traditioneel Vietnamees eten staat bekend om zijn verse ingrediënten, en het minimale gebruik van olie, met de balans tussen zoet, zuur en zout, worden alle ingrediënten zorgvuldig geselecteerd. En op elkaar afgestemd om de beste smaak te bereiken.

Onder invloed van de Chinese cultuur, respecteert de Vietnamese keuken ook het evenwicht van yin-yang in elke maaltijd. “Koude” factoren zoals vis worden vaak gecombineerd met de “warme” gember, en de buitengewone Vietnamese eierkoffie is de perfecte combinatie van de “yin” -koffie met het “yang” -ei.

Ben je dol op ons eten en wil je een feestje met je vrienden? U kunt altijd bij ons terecht voor een cateringservice op maat, voor uw eigen wensen. Op dit moment helpt Kimmade u graag met speciale catering met alleen afhalen beleid.

De kruiden

Kruiden zijn onvervangbaar in Zuidoost-Aziatische keukens, en Vietnamese keukens vormen daarop geen uitzondering. Met het uitgebreide gebruik van kruiden in elk gerecht, proef je de significante en onderscheidende smaken die geen ander kan evenaren.
Kimmade neemt je met trots mee op een reis waar een lange lijst van kruiden te ontdekken is van Noord tot Zuid Vietnam.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Oudegracht aan de Werf 61
Utrecht 3511 AL Utr NL
Get directions

Meer musea en monumenten boeken!

Volg ons