Koninklijk Theater Carre

Het succes van Koninklijk Theater Carré is, mede ingegeven door het entrepreneurschap van zijn naamgever, gelegen in de kracht en de flexibiliteit van dit bijzondere theater.

Het succes van Koninklijk Theater Carré is, mede ingegeven door het entrepreneurschap van zijn naamgever, gelegen in de kracht en de flexibiliteit van dit bijzondere theater. Carré staat bekend om zijn gastvrijheid. In de loop der jaren heeft het theater diverse veranderingen ondergaan en voldoet daarmee aan de eisen van vandaag. Bij renovaties blijft het authentieke karakter altijd behouden. Koninklijk Theater Carré heeft drie eigen restaurants (Grand Café Carré, In de Nok en Bistro de Carrékelder), deze zijn tijdelijk gesloten, en diverse foyers waar de bezoeker voor en na de voorstelling kan vertoeven en genieten van een hapje en een drankje. Men beleeft zo in Carré een unieke theaterervaring en een complete avond uit.

Het is nu mogelijk om met Google Street View digitaal binnen te kijken in Carré. Vanuit uw stoel kunt u zich nu verplaatsen door de gangen van ons klassieke theater. Handig voor als u voor het boeken van uw kaarten de zaal nog even goed wilt bekijken. Neem hier een kijkje in Carré.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Amstel 125
Amsterdam 1018 EM NH NL
Get directions

Meer musea en monumenten boeken!

Volg ons