Kruisherenhotel maastricht

Het met 5 sterren geclassificeerde Kruisherenhotel Maastricht ligt in het centrum van Maastricht in het voormalige 15e-eeuwse Kruisherenklooster. Samen met de monumentale, gotische kerk is dit complex getransformeerd tot designhotel.

kruisherenhotel maastricht 5-sterrendesignhotel

Het met 5 sterren geclassificeerde Kruisherenhotel Maastricht ligt in het centrum van Maastricht in het voormalige 15e-eeuwse Kruisherenklooster. Samen met de monumentale, gotische kerk is dit complex getransformeerd tot designhotel. De inrichting is een creatie van de internationaal geroemde interieurarchitect Henk Vos in samenwerking met internationale ontwerpers als Le Corbusier, Ingo Maurer en Philip Starck. De architectonische contrasten tussen verleden en heden komen overal in het hotel tot leven. Van de indrukwekkende entree tot Kruisherenrestaurant en luxe hotelkamer tot Wine Bar Rouge & Blanc. Het samenspel van geschiedenis, design, muziek, kunst, gastvrijheid en expertise laat een overweldigende indruk achter welke is bekroond met de ‘Dutch Hotel Award 2017’. Het Kruisherenhotel Maastricht is lid van Design Hotels.

 

Genieten van producten uit eigen regio in een inspirerende omgeving vol architectonische contrasten om vervolgens te overnachten in een luxe vijfsterrenhotelkamer of suite. Uitgerust ontwaken in een overweldigende omgeving in het centrum van Maastricht. Het Kruisherenhotel Maastricht is tevens een inspirerende locatie voor een midweek of weekendje weg. Meer informatie!

de kunst van lunchen en dineren

In de kerk van het Kruisherenhotel Maastricht bevindt zich het Kruisherenrestaurant. Een ruimtelijkekruisherenhotel maastricht verdieping met waanzinnig uitzicht tijdens ontbijt, lunch en diner. Het keukenteam onder leiding van chef de cuisine Menno Bannier bereidt gerechten die passen bij het bourgondische Maastricht: u proeft regionale kwaliteitsingrediënten in een harmonie van smaak. Het bedieningsteam onder leiding van F&B Manager Bart Vanderstukken zorgt voor een ontspannen omlijsting van uw bezoek.

Bekijk andere hotels!

 

 

 

Samenvatting
Hotel
Service Type
Hotel
Provider Name
Kruisherenhotel,
Kruisherengang 19/23,Maastricht,Limburg-6211 NW,
Telephone No.043-329-2020
Area
Maastricht
Beschrijving
Het 5 sterren geclassificeerde Kruisherenhotel Maastricht ligt in het centrum van Maastricht in het voormalige 15e-eeuwse Kruisherenklooster

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Kruisherengang 19/ 23
Maastricht 6211 NW LB NL
Get directions
Openingstijden Kruisherenrestaurant.lunch Maandag t/m zondag 13.00 – 15.00 uur diner Maandag t/m zondag 17.30 – 22.00

Meer musea en monumenten boeken!

Volg ons