Le Bon Vivant

In het centrum van het altijd bruisende Maastricht, op een steenworpafstand van het Vrijthof, vind je in een sfeervolle gewelvenkelder restaurant Le Bon Vivant.

In het centrum van het altijd bruisende Maastricht, op een steenworpafstand van het Vrijthof, vind je in een sfeervolle gewelvenkelder restaurant Le Bon Vivant.

Bij Le Bon Vivant staat alles in het teken van genieten! Verrassende smaakcombinaties in twee menu’s met heerlijke wijnarrangementen en huiselijke gastvrijheid. Dit alles zorgt voor een beleving om niet snel te vergeten.

Onze Kaart

Iedere drie maanden passen wij onze kaart aan op de invloeden van het seizoen. Daarbij gebruiken wij de meest verfijnde producten uit de zee, van het land en uit het bos gecombineerd met dagverse groentes die de markt biedt. Met de mooiste technieken laat Björn zijn visie op het seizoen proeven en beleven in de verschillende menu’s.

Het Menu du Chef is uitsluitend per tafel te bestellen, natuurlijk kunnen wij altijd rekening houden met allergieën en dieetwensen. Gelieve deze door te geven bij reservering. Voor vegetariërs serveren wij een compleet vegetarisch menu, in vijf of zeven gangen! Natuurlijk kunt u ook a-la-carte kiezen.

Om de kwaliteit van onze gerechten en service te waarborgen is de a-la-carte kaart alleen beschikbaar tot en met zes personen.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Capucijnenstraat 91
Maastricht 6211 RP LB NL
Get directions
OPENINGSTIJDEN Maandag gesloten Dinsdag 18.00 - 22.00 Woensdag 18.00 - 22.00 Donderdag 18.00 - 22.00 Vrijdag 18.00 - 22.00 Zaterdag lunch 12.00 - 14.30 Zaterdag 18.00 - 22.00 Zondag gesloten

Meer musea en monumenten boeken!

Volg ons