Mes Amis Maastricht

Wijnrestaurant Mes Amis Dé plek waar regionale culinaire hoogstandjes en locale wijnen elkaar ontmoeten. Gastvrouw Annaline Doelen en haar zoon Patron Cuisinier Patriek staan garant voor een avond gastronomisch genieten.

Wijnrestaurant Mes Amis

Dé plek waar regionale culinaire hoogstandjes en locale wijnen elkaar ontmoeten. Gastvrouw Annaline Doelen en haar zoon Patron Cuisinier Patriek staan garant voor een avond gastronomisch genieten.

Niet alleen is wijn een belangrijk onderdeel van een maaltijd, voor onze keukenbrigade is het de inspiratiebron. We selecteren eerst de regionale wijnen en creëren daarbij verfijnde gerechten met de mooiste producten van lokale leveranciers.

Elke maand stellen wij een verrassingsmenu (4 – 9 gangen) voor u samen dat past bij het seizoen. Voor onze vegetarische gasten hebben we een ruim aanbod aan lekkers en natuurlijk houden we rekening met uw dieetwensen.

Na het aperitief met amuses, schenken wij u graag een bijpassend Limburgs wijnarrangement om de verrassing compleet te maken. Wij zijn trots op de kwaliteit van de Regionale wijnen, aan Nederlandse en Belgische zijde.
En dat laten we u graag proeven. Als vinologe creëert Annaline samen met een aantal regionale wijnmakers haar eigen cuvees die regelmatig in de prijzen vallen.

Als meest gastvrije onderneming van Maastricht is onze insteek om u een avond te verwennen en te laten genieten van lekker tafelen met uw gezelschap. Mocht u aan tijd gebonden zijn of vanwege een andere reden snelle service wensen, dan houden wij daar graag rekening mee.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tongersestraat 5
Maastricht 6211 LL LB NL
Get directions
OpeningstijdenMaandag & Dinsdag GeslotenWo t/m Zo Afhalen 17:00 en 18:00 Bezorgen 17:30 - 19:00 uur

Meer musea en monumenten boeken!

Volg ons