Museum Moco

Het Moco museum is een boutique museum in Amsterdam en heeft een breed scala aan moderne en hedendaagse kunst die wij tentoonstellen aan het grote publiek.

Bestel moco museum ticket

Museum Moco collectie

We bieden onze bezoekers een kunstcollectie voor een onvergetelijke ervaring. Moco is een onafhankelijk museum met een breed scala aan inspirerende moderne, hedendaagse en straatkunst. En is gevestigd in Amsterdam, Nederland en Barcelona, ​​Spanje. In onze collectie exposeert Moco Banksy, Jean-Michel Basquiat, JR, KAWS, Keith Haring, Jeff Koons, Damien Hirst, Tracey Emin, Yayoi Kusama, Andy Warhol, Studio Irma en nog veel meer! 

Het museum

Het museum in Amsterdam en heeft een breed scala aan moderne enMuseum Moco hedendaagse kunst die wij tentoonstellen aan het grote publiek.

Deze kunstenaars blinken vooral uit in de ironie die zij hanteren op de hedendaagse maatschappij. Denk hierbij aan de kunstenaars Banksy en Warhol. Moco biedt inspiratie en eye-openers.

Door deze behoeftevervulling spreekt Moco een groot publiek aan. Bezoekers die naar het museum Moco komen, zullen kunst ervaren die nergens anders te zien is.

Het museum is een particulier initiatief van Lionel en Kim Logchies. De tentoongestelde kunstwerken worden uitgeleend door hun zorgvuldig opgebouwde internationale netwerk van kunstverzamelaars.

Een deel van de opbrengst van het museum zal worden gedoneerd aan de goede doelen die dichtbij de harten van de initiatiefhouders ligt.

 

Andere museums

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Honthorststraat 20
Amsterdam 1071 DE NH NL
Get directions
Openingstijden van Museum MocoZon-don 9-19 uur Vrij & zat 9-20 uur

Meer musea en monumenten boeken!

Volg ons