NOVO Maastricht

NOVO betekent ‘ik vernieuw’ in het Latijn en dat is precies waar NOVO voor staat. Wij – Jareau van den Heuvel en Rodny Welters – bieden met NOVO een nieuwe insteek voor een avond uit.

NOVO betekent ‘ik vernieuw’ in het Latijn en dat is precies waar NOVO voor staat. Wij – Jareau van den Heuvel en Rodny Welters – bieden met NOVO een nieuwe insteek voor een avond uit.
.
Rodny is de chef die voornamelijk in de keuken terug te vinden is. Bij wel 15 restaurants over de hele wereld heeft hij ervaring opgedaan, altijd met één doel; iedereen moet kunnen genieten van zijn unieke creaties. Jareau werkte over de hele wereld in verschillende zaken – waaronder het prestigieuze 5-sterren Hay-Adams hotel tegenover het Witte Huis – en proefde steeds meer wat beleving met de gast kan doen. Samen hebben ze hun krachten gebundeld in NOVO: een totaalbeleving. De maandelijks wisselende menukaart neemt u mee op een culinaire wereldreis. In het monumentale pand van de oude ambachtsschool – mét airco– blijven wij u verrassen met heerlijke gerechten. Waar u ook voor kiest, wij staan voor u klaar om u een geweldige avond te bezorgen.

NOVO NEW DINING 5 GANGEN | € 39,95

Elke week serveren wij een wisselend 5 gangen menu. Lokale producten zoals rund, wild, gevogelte, biologische kruiden, groenten & fruit spelen een belangrijke rol in ons concept, net zoals de smaken uit Azië & Australië. Laat u verrassen door Rodny en zijn keukenbrigade.
.
Wij kijken samen naar de seizoenen, nieuwe producten & smaakcombinaties en zijn constant op zoek naar de beste ingrediënten en bereidingswijzen. Onze liefde voor reizen proeft u in alles terug.

5-GANGEN GLAZENARRANGEMENT | € 28,75

Minstens zoveel energie steken wij in ons drankassortiment. We zijn altijd op zoek naar de juiste combinaties. Of u nu wilt genieten van ons bijpassend glazenarrangement of kiest voor een spannende cocktail, bier of non-alcohol, wij zorgen dat we uw lunch of diner tot een complete ervaring kunnen maken.
.
Daarnaast beschikken we over een uitgebreide wijnkaart. Wij voorzien u graag van advies bij het maken van uw wijnkeuze, rekening houdend met uw wensen. Ons team zorgt dat het u aan niets ontbreekt.

BIJZONDERHEDEN

Breng ons alstublieft bij het maken van uw reservering op de hoogte van specifieke dieetwensen of intoleranties, zodat wij op voorhand een passend alternatief kunnen verzorgen. Dieetwensen die pas op de avond zelf kenbaar worden gemaakt kunnen wij mogelijk niet honoreren. Wij houden ons strikt aan de richtlijnen van de overheid en RIVM betreft covid-19. Gedurende de komende periode zijn wij geopend van 17.30 uur tot 22.00 uur.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wilhelminasingel 39A
Maastricht 6221 BE LB NL
Get directions
OPENINGSTIJDENDinsdag t/m Zaterdag 17:30 – 22:00 Zaterdag lunch 13:00 – 14:00 (enkel op reservering) Zondag & Maandag Gesloten

Meer musea en monumenten boeken!

Volg ons