Seafood Bar Utrecht

The Seafood Bar is een modern restaurant met een groot aanbod van de beste vis en zeevruchten. Met een fantastisch team  bereiden wij iedere dag weer deze prachtige producten met grote zorg en passie.

The Seafood Bar is een modern restaurant met een groot aanbod van de beste vis en zeevruchten. Met een fantastisch team bereiden wij iedere dag weer deze prachtige producten met grote zorgSeafood Bar Utrecht en passie. Familie De Visscher

Fons de Visscher was al 27 jaar lang een gerespecteerde visboer in het Brabantse Helmond, toen hij besloot dat het tijd was voor een nieuw avontuur. Gedreven door zijn passie voor vis creëerde Fons The Seafood Bar. De eerste Seafood Bar opende haar deuren in 2012. de wilde vis die wij gebruiken is waar mogelijk duurzaam en lijngevangen. Alle producten worden zorgvuldig geselecteerd en op ambachtelijke wijze bereid.

De zaken hebben meer dan 10.000 recensies ontvangen op de verschillende reviewsites, en we zijn trots op het feit dat alle restaurants in de Tripadvisor top 100 staan.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Stationsplein 22
Utrecht 3511 ED Utr NL
Get directions

Meer musea en monumenten boeken!

Volg ons