Senses Amsterdam

Senses restaurant is tijdelijk dicht i.v.m. de Covid-19 maatregelen voor NIET hotelgasten. Senses is onderdeel van the Albus hotel en open voor hotelgasten die wel kunnen dineren in Senses.

Senses restaurant is tijdelijk dicht i.v.m. de Covid-19 maatregelen voor NIET hotelgasten. Senses is onderdeel van the Albus hotel en open voor hotelgasten die wel kunnen dineren in Senses. Samen met het 4 sterren Albus Hotel is er een heel speciaal package samengesteld met diner en overnachting. Check de aanbieding!

Er is veel aandacht voor het Covid-19 protocol. Tevens is er een geweldig lucht verversingssysteem en dragen de medewerkers in de bediening mondkapjes. Meer informatie kan je hier vinden.

Senses is een warm en intiem restaurant in het centrum van Amsterdam met een open keuken waar ‘food art’ gerechten, die de zintuigen prikkelen, worden gecreëerd. Chef Lars Bertelsen is gespecialiseerd in onconventionele gerechten die het culinaire vakmanschap van hem en zijn team onderstrepen. Elk gerecht bestaat uit onverwachte combinaties en elementen. De gerechten zijn gemaakt van dagelijks verse en waar mogelijk, duurzame ingrediënten. Maak een keuze uit het wisselende 4 tot 7 gangen tasting menu. Laat je leiden door de vijf zintuigen en ga op ontdekkingsreis.

Dat Senses constant presteert blijkt wel uit de ranglijst beste luxe restaurants van Nederland op Tripadvisor. Dit jaar staan wij op plek 2 (vorig jaar op plek 3).

Chef Lars Bertelsen en zijn team kijken ernaar uit jou van een tintelend en oogstrelend culinaire beleving te voorzien!

Het Hotel

Het Albus is een luxe, door een familie gerunde boutique hotel in hartje Amsterdam. Het moderne ontwerp van ons luxe hotel past bij onze benadering van milieubewust zijn. The Albus is er trots op het eerste Co2-vrije hotel in Europa te zijn.

Gelegen naast Senses restaurant, ideaal om na het diner weg te dromen in een heerlijk bed, opgemaakt met Egyptisch katoenen lakens, de volgende ochtend douchen onder een regendouche en dan genieten van een heerlijk ontbijt. In combinatie met een 4-7 gangen menu slaapt je tegen zeer gereduceerde prijzen.

Van zondag tot en met donderdag:

4-gangen menu inclusief overnachting en ontbijt met late check-out van € 267 nu voor € 197 voor 2 personen.

Op vrijdag en zaterdag:

5-gangen menu inclusief overnachting en ontbijt met late check-out van € 305 nu voor € 225 voor 2 personen.

Meer informatie vind je hier

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vijzelstraat 45
Amsterdam 1017 AD NH NL
Get directions
OPENINGSTIJDENSenses by Lars Bertelsen is 7 dagen per week geopend.Lunch: Ma - Zon 12:00 tot 15:00 uur. (laatste bestelling voor 14:00 uur)Diner: Ma - Zon 18:00 tot 21:30 uur (na 21:00 uur geen 7, 6 of 5 gangen menu meer te bestellen, laatste bestelling om 21:30).Allergieën en dieetwensen dienen tijdens het reserveren of uiterlijk 1 dag van te voren worden doorgegeven.

Meer musea en monumenten boeken!

Volg ons