Sweets

Overnacht in Bruggenhuizen door heel Amsterdam. De hutten van de bruggenbeheerders, daterend van 1673 tot 2009, op bruggen door de hele stad, zijn omgebouwd tot onafhankelijke hotelsuites die ingenieus zijn ontworpen om maximaal gebruik te maken van de ruimte en topcomfort te bieden, terwijl ze een geweldig uitzicht bieden op benijdenswaardige locaties. Er zijn geen normale hotelfaciliteiten, maar wel bovenaan in de noviteitenranglijst.
Overnacht in Bruggenhuizen door heel Amsterdam.

Locatie

Sweets is een verzameling huizen op bruggen over de belangrijkste waterwegen naar de stad: een in het oosten; een in het westen. U bevindt zich misschien midden in het centrum, in een minder verkende buurt, aan de kade, midden op de Amstel of aan de rand van een park. De website van het hotel bevat details over het uiterlijk en de locatie van elk bridge-huis.

Stijl en karakter

De huizen (de hutten-exploitanten die ooit werden gebruikt om het openen en sluiten van bruggen te controleren) bevinden zich op basculebruggen door de stad. Ze dateren uit de 17e eeuw tot het begin van de jaren 2000, met veel architectonische juweeltjes. In 2012 werd de brugbediening gecentraliseerd op één locatie, en daarom is elk van de hutten slim omgebouwd tot een hotelsuite op een manier die maximaal gebruik maakt van de ruimte en de materialen, de periode en de stijl van het oorspronkelijke gebouw ( dus je bevindt je misschien in een wereld van strakke randen, Anglepoise-lampen en glas, of een gezelliger rijk van rondingen uit de jaren 1920 en gepolijst hout). Elk heeft door zijn aard van zijn rol een indrukwekkend uitzicht op het kanaal in alle richtingen.

Service en voorzieningen

U reserveert en betaalt online en gebruikt een elektronische sleutel die naar uw telefoon wordt gestuurd om de deur te openen (u kunt telefoneren en door dit alles worden gesproken als u zich ongemakkelijk voelt). Hierna sta je vrijwel alleen (er is geen centrale receptie of andere faciliteiten), maar er is een nummer om te bellen als je in moeilijkheden bent, en een tablet in de kamer met uitstekende informatie, inclusief eenvoudige en duidelijke instructies over hoe alles werkt, echte (onbevooroordeelde) informatie over winkels, cafés en restaurants in de directe omgeving, en praktische info over wasserettes, apotheken enzovoort. Het heeft ook een Netflix-verbinding en online versies van internationale kranten en tijdschriften.

  •  Wi-Fi

Kamers

Op alle locaties is een fantasierijk en ingenieus ontwerp terug te vinden. Zo heeft het huis Wiegbrug ondanks zijn kleine afmetingen een ruim gevoel gekregen. Door de ramen rondom geven de baas uitzicht op een drukke gracht, en er is een ontspannende hangstoel en een hoektafel die genoeg ruimte biedt voor twee om te eten of om te werken. Stopcontacten zijn er in overvloed om op te laden, en er is een kleine koelkast en een espressomachine, plus voldoende bestek en serviesgoed voor eenvoudige maaltijden. Het comfortabele bed heeft fris beddengoed en een heerlijk gezwollen dekbed. Slimme details (zoals een rek met plankmanden op wielen) maken de kleine badkamer beheersbaar.

Andere brughuizen hebben een vergelijkbare mate van comfort en een opwindend gevoel voor vindingrijkheid in ontwerp. Een zekere mate van straatlawaai hoort bij het grondgebied (aanwezig maar niet hinderlijk in Wiegbrug), maar er worden gratis oordopjes verstrekt.

Eten en drinken

Andere bruggenhuizen hebben een vergelijkbare mate van comfort en een opwindend gevoel voor vindingrijkheid in ontwerp. Een zekere mate van straatlawaai hoort bij het territorium (aanwezig maar niet hinderlijk in Wiegbrug), maar er worden gratis oordopjes verstrekt.

Toegang voor gasten met een handicap?

Ongeschikt.

Familie vriendelijk?

Gasten onder de 21 jaar zijn niet toegestaan.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Boek èèn van de vele brughuisjes op de website.

Meer musea en monumenten boeken!

Volg ons