Theater aan de parade

Het doek gaat driehonderd keer per jaar open voor toneel, dans, muziek, cabaret, musical, literatuur, lezingen en film. Wij programmeren op diverse locaties. Na een allerlaatste zomerprogrammering zijn wij vanaf 1 september 2020 3 jaar lang op reis langs diverse locaties, om in seizoen 2023-2024 weer op onze vertrouwde locatie aan de Parade terug te keren, in een gloednieuw theater. Ga mee op reis!

Ontdek hier alle praktische zaken rondom uw theaterbezoek.

Toegankelijkheid

Theater is voor iedereen! Hier vindt u meer info over naar het theater met kinderen en toegankelijkheid voor mindervaliden.

Naar het theater met kinderen

Ook voor de jongste bezoekers hebben wij tal van leuke kindervoorstellingen. Let u echter wel goed op de minimum leeftijd. Wij bereiken graag jong publiek. Maar de minimumleeftijd bij jeugd- en familievoorstellingen is ons heilig. Bij voorstellingen zonder minimumleeftijd verzoeken wij u vriendelijk maar met klem om de kleintjes thuis te laten. Dat voorkomt overlast voor andere bezoekers. Bij dreigende hinder kan Theater aan de Parade u de toegang tot de voorstelling weigeren. Verder dienen alle bezoekers een geldig plaatsbewijs te kunnen tonen.

Stoelverhoger voor de kleinsten

Prinsheerlijk zitten in Theater aan de Parade? Sommige kinderbillen kunnen wel wat ondersteuning gebruiken in die grote theaterstoelen. Met een eigen opblaasbare TP-stoelverhoger geniet ieder kind van koninklijk zicht op de voorstelling. Hij zit superlekker en kost slechts €1,-. Hij is ook nog te gebruiken is als (reis)kussen en als tas: Hartstikke handig dus! De TP-stoelverhoger is verkrijgbaar bij de theaterkassa.

Mindervaliden

Dankzij speciale voorzieningen in de Grote Zaal kunnen rolstoelgebruikers en mindervaliden voorstellingen bijwonen. Rolstoelgebruikers dienen i.v.m. de brandveiligheid altijd met een begeleider te komen. Rolstoelplaatsen kunnen uitsluitend telefonisch geboekt worden.

Bezoekers met een gehoorbeperking

De Grote Zaal van Theater aan de Parade is uitgerust met een infraroodsysteem. Bezoekers met een gehoorbeperking kunnen gratis gebruik maken van dit systeem (te verkrijgen bij de servicebalie).

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sint Jorisstraat 131
's-Hertogenbosch 5211 HA BR NL
Get directions

Meer musea en monumenten boeken!

Volg ons