Theater aan het vrijthof

Bij het Theater aan het Vrijthof in Maastricht kun je terecht voor (inter)nationaal Toneel, Opera, Muziektheater, Cabaret, Dans, Musical en veel meer!.

Bij het Theater aan het Vrijthof in Maastricht kun je terecht voor (inter)nationaal Toneel, Opera, Muziektheater, Cabaret, Dans, Musical en veel meer!.

Theater aan het Vrijthof is er voor alle voor alle cultuur- en kunstliefhebbers uit de Euregio, een plaats waar gastvrijheid, zowel naar artiesten en ensembles als naar bezoekers en organisaties, centraal staat, waar integrale kwaliteit de norm is en de doelstelling een lage instapdrempel voor alle doelgroepen in de maatschappij te garanderen, voorop staat.

De missie en positie van Theater aan het Vrijthof steunt op 2 belangrijke pijlers, enerzijds de eigen programmering podiumkunsten en muziek, anderzijds de receptieve, faciliterende werking.

De professionele identiteit en corebusiness van Theater aan het Vrijthof wordt bepaald door de eerste pijler: de eigen artistieke en brede (schouwburg)programmering. Met deze beoogt het Theater alle groepen binnen de Maastrichtse bevolking en omgeving te bereiken, neemt het Theater zijn provinciale functie als grootste culturele actor in de hoofdstad van de provincie waar en belichaamt het samen met Parkstad Heerlen Theaters deze rol voor de provincie in zijn geheel, profileert het zich als één van de grote theaters in de Euregio, samen met Théâtre de La Place in Luik en CCHA in Hasselt, en behoort het tot de 9 grote schouwburgen van de kernsteden in Nederland.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vrijthof 47
Maastricht 6211 LE LM NL
Get directions

Meer musea en monumenten boeken!

Volg ons