Theater almelo

In ons theater draait het allemaal om het maken van mooie herinneringen. Daar dragen wij graag aan bij met alle facetten die wij in huis hebben.

In ons theater draait het allemaal om het maken van mooie herinneringen. Daar dragen wij graag aan bij met alle facetten die wij in huis hebben. Met drie sfeervolle restaurants en een hotel op viersterren superior niveau, vult u uw avond uit geheel naar wens in. Ook als u kiest voor alleen een theatervoorstelling geniet u standaard van een aantal inbegrepen services.

Hoe laat begint de voorstelling?
Onze avondvoorstellingen beginnen normaal gesproken standaard om 20.00 uur, de kindervoorstellingen om 14.00 uur. Soms zijn er afwijkende aanvangstijden, bijvoorbeeld bij jeugdvoorstellingen en bij coproducties die wij met Theater Hof 88 geprogrammeerd hebben. Het is dus belangrijk om altijd te kijken welke aanvangstijd wij op de website hebben staan. In verband met het coronavirus, is het bezoek aan ons theater aangepast en kunnen de tijden afwijken, doordat we met tijdsloten werken. Op de desbetreffende voorstellingspagina vindt u de voorstellingstijden. U leest hier meer over de actuele maatregelen.

 

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schouwburgplein 1
Almelo 7607 AE Ov NL
Get directions

Meer musea en monumenten boeken!

Volg ons