Theater zuidplein

Theater Zuidplein is het podium van NU met theater dat je raakt. Het theater is het meest gastvrije en toegankelijke podium in de regio Rotterdam dat voorstellingen over de wereld van NU realiseert en presenteert.

Theater Zuidplein is het podium van NU met theater dat je raakt. Het theater is het meest gastvrije en toegankelijke podium in de regio Rotterdam dat voorstellingen over de wereld van NU realiseert en presenteert. Wij vinden het belangrijk een afspiegeling van de samenleving te laten genieten van theater: actuele onderwerpen die er toe doen.

Het theaterprogramma, de prijs van de toegangskaartjes en het hoge serviceniveau zijn dan ook afgestemd op mensen met de meest uiteenlopende achtergronden. Wij zijn er voor mensen met diverse culturen, voor mensen met een kleine beurs en voor wie het minder vanzelfsprekend is om een theater te bezoeken. Publiek komt naar Theater Zuidplein om uit te vinden wie ze zijn, te vieren wie ze zijn en/of om te ontdekken wat ze van iets vinden.

De voorstellingen van Theater Zuidplein gaan over onderwerpen die op dit moment spelen in de samenleving. In Theater Zuidplein reageert het publiek veelal direct op datgene wat op het podium te zien is en dat levert een heerlijke levendige sfeer op. Er is een zeer breed aanbod van voorstellingen in ons theater te zien: cabaret, dans, toneel, theaterconcerten, jeugdtheater, jongerentheater, middagtheater voor ouderen, festivals en voorstellingen van gastprogrammeurs.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gooilandsingel 95
Rotterdam 3083 DP ZH NL
Get directions

Meer musea en monumenten boeken!

Volg ons