Utrechtsedwarstafel

Op 5 minuten lopen van Theater Carré staat het podium van Hans Verbeek en Esther van Meerten, de twee culinaire kunstenaars van restaurant Utrechtsedwarstafel in Amsterdam.

Op 5 minuten lopen van Theater Carré staat het podium van Hans Verbeek en Esther van Meerten, de twee culinaire kunstenaars van restaurant Utrechtsedwarstafel in Amsterdam. Hun performance bestaat uit een ballet van wijn en spijs.

Laat je verrassen door de culinaire composities van chef-kok Esther en het vinologische arrangement van sommelier Winemaster Hans. Samen zijn ze een avondvullend avontuur dat de som van hun individuele kunsten overstijgt. Romantisch, zakelijk, closing diner, of als u uw eigen moment wilt beleven zonder andere gasten erbij, ‘Private-Dining’. Super lekker en vooral eerlijk eten. Biologisch. Met topwijnen in een unieke informele sfeer. Het thema wijn en spijs.

ONS RESTAURANT

Het interieur van Utrechtsedwarstafel ademt een warme, intieme en informele sfeer uit. Zeldzame en kostbare wijnen en destillaten omzomen de ruimte. Een rillette van eend wacht standaard als amuse bij binnenkomst van het restaurant.

Het menu wordt geserveerd door Hans die het gebodene extra dimensie geeft met tekst en uitleg. Dit gebeurt met passie en kennis.

Het restaurant biedt plaats aan maximaal 35/45 gasten, maar kan ook door kleinere gezelschappen exclusief gereserveerd worden voor Private Dining , waar u in een besloten setting op de maximale aandacht het team kunt rekenen. Esther, Keith, Angelique, Eleni en Hans

HET CONCEPT

Het concept van Restaurant Utrechtsedwarstafel in Amsterdam is simpel: een complete eigen manier van combineren van wijn en spijs. De twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Regelmatig wijzigt het menu, gedragen door seizoen, of kwaliteitsaanbod.

Esther koopt dagelijks het meest vers wat het seizoen en de markt te bieden hebben. Laat zich vervolgens door het aanbod inspireren tot een aantal verfijnde gerechten weergegeven het menu wordt samengesteld, rekening houdend met uw wensen. En elke keer weer wordt door Hans een vruchtbaar huwelijk gesloten tussen wijn en gerecht.

Er is geen hoofdrol voor één van de twee. Dit kenmerkt zich door de gemeenschappelijke inzet.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Utrechtsedwarsstraat 107-109
Amsterdam 1017 WD NH NL
Get directions
OPENINGSTIJDENalle dagen in overleg. Variabele sluitingsdagen. Private Dining ook alle dagen mogeiijk

Meer musea en monumenten boeken!

Volg ons