Wilminktheater

Alles over uw bezoek aan Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede.

Alles over uw bezoek aan Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede.

Digitaal kaarten bestellen

De snelste manier! U hebt de keuze om bij de kaartcontrole de e-tickets vanaf uw smartphone te laten scannen, om zelf e-tickets uit te printen of om uw kaarten per post thuis te ontvangen. Verzendkosten kaarten per post €4,- per bestelling.

Bezoekers met een fysieke beperking hoeven in het Wilminktheater, het Muziekcentrum, De Kleine Willem en de Grote Kerk niets te missen. Er zijn liften en invalidentoiletten aanwezig en iedere zaal kent een aantal rolstoelplaatsen. Bent u slecht(er) ter been en bezoekt u een voorstelling of concert in onze PAY. Zaal? Dan raden wij u aan om plaatsen aan de linkerkant in de zaal te bestellen.

Rolstoelplaatsen

In al onze locaties zijn een aantal rolstoelplaatsen beschikbaar. Wilt u deze reserveren, geef dit dan tijdig aan bij uw bestelling per telefoon of aan de balie (openingstijden kassa ma t/m vr van 12.00-17.00 uur, telefoon: 053 – 485 85 00, via de website is het niet mogelijk rolstoelplaatsen te reserveren).

Sinds 28 juni 2017 beschikken wij over het keurmerk ‘Toegankelijkheid Gehandicapten’. Dit betekent dat mensen met een handicap ook gelijkwaardig en onbelemmerd een voorstelling kunnen bijwonen. Kijk voor meer informatie op de site van KTG Solutions.

 

 

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wenninkgaarde 40-42
Enschede 7511 PH OV NL
Get directions

Meer musea en monumenten boeken!

Volg ons