Een museumkaart kopen

Waar kan ik een Museumkaart kopen? Je kunt bij ons op de site je Museumkaart kopen. Je krijgt dan je kaart binnen 5 werkdagen in de brievenbus. Of koop de pas bij èèn van de aangesloten museums.

 

Zien & doen

Ga op pad en ontdek ruim 400 Nederlandse musea, ons echte goud met de museumkaart! En bekijk welke tentoonstellingen en activiteiten binnenkort te zien en doen zijn. Meer informatie!

 

Kidsproof musea!

Wat zijn de leukste musea, volgens kinderen?

Elk jaar opnieuw zoeken de Museuminspecteurs uit welke musea écht leuk zijn voor kinderen. Door de musea te bezoeken en te vertellen wat ze daar ontdekken ontstaan zo de Kidsproof musea. Een echt boeiend dagje uit heb je in een Kidsproof museum. Aanbevolen door de Museuminspecteurs. Maak alvast een lijstje. Kidsproof musea!

 

Inloggen

Welke musea heb je de afgelopen tijd bezocht? Tot wanneer is je Museumkaart nog geldig? Op Mijn Museumkaart vind je deze gegevens. Hier kun je ook verlengen of kaarten toevoegen aan je account. Login!

 

bron/museum.nl

Samenvatting
Museumkaart
Artikel naam
Museumkaart
Beschrijving
Een jaar lang onbeperkt toegang tot 450 musea. Wil je een Museumkaart kopen of cadeau geven? Bestel dan een Cadeau Museumkaart. De Museumkaart is een persoonsgebonden kaart die een jaar lang onbeperkt toegang geeft tot circa 400 musea in heel Nederland. De Museumkaart is bij 150 musea verkrijgbaar en kan ook online worden aangeschaft.
Auteur
Publisher Name
monumentendag.nl
Publisher Logo